Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg csontozott karaj
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg vöröshagyma, étolaj
2o dkg gomba, 2 db főtt tojás
5 dkg liszt, 8 szelet házi sonka
1 teáskanál fűszerpaprika
só,bors, ételízesítő,
1 gerezd fokhagyma
majoránna, o,5 dl tejföl.
A kiklopfolt hússzeletekre egy-egy negyed főtt tojást és egy-egy darab sonkát teszünk./Lehet pulykasonka is/ Felgöngyöljük és hústűvel megtűzzük.A hústekercseket lisztben megforgatjuk és forró olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük.A felkockázott szalonnán üvegesre pároljuk a hagymát.Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felöntjük vízzel és beletesszük a tekercseket.Befűszerezzük, foghagymával és majoránnával ízesítjük. Amikor majdnem puha a tekercs hozzáadjuk a felszeletelt gombát és készre főzzük, végül tejföllel behabarjuk.Akár párolt rizzsel, akár apró nokedlivel tálalhatjuk, mellé csemege uborkát is adhatunk.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!