Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Bookman Old Style"; panose-1:2 5 6 4 5 5 5 2 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} h2 {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; mso-outline-level:2; font-size:18.0pt; font-family:"Times New Roman"; color:yellow;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
BAGOLYSZEMHozzávalók: LISZT NEM KELL BELE!!!!!
Tésztához: 6
tojássárgája, 10 dkg porcukor,4 dkg kakaó,1 mokkáskanál szódabikarbóna.
Krémhez:3 evőkanál liszt, 3dl tej, 20 dkg Ráma margarin,, 14 dkg porcukor, 2
vaniliás cukor, 1 evőkanál kakaó.
Bevonat: 1 Kati tortabevonó /ét csoki/, 5 dkg Ráma margarin.
2 db BANÁN
Elkészítés:
Tésztához a 6 tojássárgáját 10 dkg porcukorral,4 dkg kakaóval és a szódabikarbónával alaposan összekeverni.
A fehérjét is felverni, és óvatosan belekeverni a tojássárgás masszát.
A sütőben lévő nagy tepsibe sütőpapírt tenni, melyet alaposan bekenni Rámával, és a fenti masszát beleönteni.
180 fokra előmelegített sütőben 8 percig sütni.
Sütőpapíron hagyva kihűteni.
A krémhez a
3 dl tejet és a 3 evőkanál lisztet sűrű péppé főzni, kihűteni. A rámát a porcukorral kikeverni és a kihűlt pépet is belekeverni úgy, hogy jó habos legyen. A krémet 2 felé osztani, az egyikbe 2 van.cukrot a másikba 1 ek.kakaót keverni. A kisült lapot először fehérkrémmel, majd a tetejére barnakrémmel bekenjük, és a tészta hosszabbik oldalának a szélére egymás mellé vízszintesen 2 db banánt helyezünk el, és mint a piskótatekercset a sütőpapír segítségével feltekerjük és tálcára tesszük. Hűtőbe hűteni kell, de lehet mélyhűtőbe is fagyasztani, úgy is nagyon finom. Be lehet vonni csoki mázzal, melyet a Kati tortabevonón leírtak szerint kell elkészíteni.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!