Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sziasztok ! Szeretenélek bennetek meglepni,egy könnyen elkészíthető fánk recepttel.De sajnálom képet nem tudok feltenni róla.Családomnak nagyon izlett,és még cukor betegek is ehetnek belölle.
HV: 1kg liszt, 8 dl.3,6-tos tej,3-rom evő kanál cukor,1 mokkás kanál só, 5.dkg élesztő,3ervő kanál étolaj,3-tojás sárgája.
A lisztet kelesztő tálba öntöm,közepébe egy kis mélyedést csinálok,és ebbe morzsolom az élesztőt,erre a sót,és a cukrot.A tejet meg melegítem,és felét bele öntöm,és hagyom hogy az élesztő ,keljen,utánna bele teszem a tojás sárgákat,és a maradék tejjel össze dolgozom,ezután a 3 evő kanál étolajat is beledagasztom.S végül meleg helyen meg kelesztem a tésztát.Kétszeresére.Ezután lisztezett gyuró deszkán másfél ujnyi vastagra nyújtom a tésztát,és ki szaggatom fánk szaggatóval.Ekkor le takarjuk és addig kelesztjük még a lábasban az 1-liter olaj jól meleg nem lessz.Aztán annyit rakunk csak bele,hogy jó elférjenek,mindig a tészta felső felét fordítom alul,és fedő alatt sötőm,majd meg fordítom és akkor már fedő nélköl sütöm,ha meg sült kiszedjük és az olajat lecsepegtetjök róla.Amikor mind ki sült enyhén vaniliás porcukorral meg hintjük.Kezdők is el tudják készíteni.Nem kell a közepének jukacsosnak lenni.Én amikor először készítettem pillanatok alatt elfogyott.Nagyon izlett a családnak.Most már én dupla mennyiségben készítem.Ha egyszer el készítitek,kérlek bennetek,írjatok véleményt róla. Köszönöm.
JÓ ÉTVÁGYAT KIVÁNOK HOZZÁ!!!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!