Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 80 dkg pulykamellfilé, 20 dkg sonka, 20 dkg eidami sajt, besamelmártás, só, őrölt bors, szerecsendió, olaj, 5 dkg margarin, 5 dkg liszt.
A hússzeleteket vékonyra felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és kevés olajon hirtelen kisütjük. Ezután egy tepsibe, vagy tűzálló tálba tesszük, sorba egymás mellé, és őrölt borssal meghintjük. Minden hússzeletre helyezünk 1 szelet sajtot, 1 szelet sonkát, és kb. 1 evőkanál besamelmártást. Erre teszünk egy csipetnyi reszelt sajtot,és diónyi margarint. Forró sütőben átsütjük, amíg a teteje szépen megpirul. Párolt rizzsel tálaljuk.
Besamelmártás - 5 dkg vajat megolvasztunk, hozzáadunk 8 dkg lisztet, és hozzáöntünk 5 dl tejet, majd lassú tűzön habverővel gyorsan kevergetve besűrűsítjük. Ha besűrűsödött, levesszük a tűzről, kissé kihűtjük. Ezután teszünk hozzá 5 dkg reszelt sajtot, 2 tojás sárgáját /ha túl sűrű kevés tejföllel hígíthatjuk/, ízesítjük sóval, fehér borssal, szerecsendióval.
Nagyon mutatós, finom étel. Jó étvágyat hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!