Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítési idő:60-120 perc
Nehézség:könnyű
Adag:4 személyre
Kalória:500-750 kcal
Hozzávalók:
1 közepes fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
2 evőkanál fűszerpaprika
70 dkg afrikai harcsafilé
só
frissen őrölt bors
1 zöldpaprika
1 paradicsom
1 dl tejföl
1 evőkanál liszt
A túrós csuszához:
25 dkg csuszatészta
só
10 dkg füstölt szalonna
25 dkg túró
1.5 dl tejföl
Elkészítés módja
1. A meghámozott, apróra vágott vöröshagymát, forró olajon
arany barnára pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a
fűszerpaprikával. Ezután felöntjük két deci vízzel, majd ha felforrt,
beletesszük a nyolc egyforma szeletre vágott harcsafilét, sózzuk,
borsozzuk, és közepes tűzön lefedve megpároljuk.
2. Ekkor a halszeleteket kivesszük a pároló léből, a visszamaradt
szaftot, ha kell, kevés vízzel pótoljuk, beleszórjuk a megmosott, apró
kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot és a tejfölből, lisztből,
kevés hideg vízzel készített habarással besűrítjük. Végül lassú tűzön
2-3 percet főzzük.
3. A csuszatésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és az apró kockákra
darabolt, kisütött szalonna zsírjára szedjük, és összeforgatjuk.
4. Tálaláskor a forró csuszát tányérra halmozzuk, megszórjuk túróval,
szalonnakockával, meglocsoljuk simára kevert tejföllel, melléfektetjük a
halszeleteket, és körbelocsoljuk paprikás mártással.
Forrás: https://mesterszakacs.eu/
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!