Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kajszibarackos kevert
Ez a házias sütemény recept, mindenféle gyümölccsel elkészíthető. Mivel még tart a barackszezon, én kajszibarackkal próbáltam meg. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
Hozzávalók: 1 egész tojás, fél csomag vaniliás cukor, 15 dkg. vaj, vagy margarin, két és fél dl. tej, nem egészen egy doboz joghurt (9 dkg.) 35 dkg. liszt, 2 teáskanál szódabikarbóna.
A kajszibarackos tésztája:
1 tojást, 25 dkg cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, 15 dkg olvasztott margarint, 9 dkg natúr joghurtot, 2,5 dl tejet összekeverünk és egynemű masszává dolgozzuk. Hozzákeverünk 35 dkg lisztet és 1.dkg szódabikarbónát.
Egy kg. kajszibarackot meghámozunk, kettévágunk, fahéjjal összerázunk. Lisztbe, vagy zsemlemorzsába, vagy dióba forgatjuk, hogy a fölösleges levét felitassuk vele. A meghempergetett felezett barackokat óvatosan hozzádolgozzuk a tésztához. Ezt belesímítjuk egy kikent, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe, szépen eligazítjuk a tetejét, és betesszük az előmelegitett sütőbe. 185C’-on 30 percig szép aranyszínűre sütjük.
Kicsit hagyjuk hülni és utána szeletelhető.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!