Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Karamellás szelet
Hozzávalók:
Az első tésztához:
4db.tojásfehérje
200g kristálycukor
250g darált dió
A tepsi előkészítéséhez:
Zsíradék és rétesliszt
A második tésztához:
4db.tojás(egész)
200g kristálycukor
200g rétesliszt
1 cs.sütőpor
a tésztalap megkenéséhez lekvár
A töltelékhez:
200ml.viz
200g kristálycukor
2 ek.liszt
4db.tojássárgája
250 g vaj
Elkészítés:
Az első tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük,hozzáadjuk a cukrot,a darált diót,majd kenjük szét a zsíradékkal kikent tepsibe(sütőpapirt tegyünk bele)
A második tésztához:A cukrot a tojásokat sürű masszává dolgozzuk botmixer segítségével,beletesszük a sütőporral elkevert lisztet,és rárakjuk a diós masszára.(180fokon előmelegített sütőbe megsütjük.kb.20 perc)
a töltelék.A cukor nagy részét karamelizáljuk,200 ml.vizet 2 kanál liszttel,csomómentesen elkeverünk és sürű krémmé fözzünk.Majd ha kihül,a vajat a tojássárgákkal és a maradék cukorral,habosra keverjük.a két krémet összekeverjük.
A megsült tésztát megkenjük lekvárral,és rátesszük a karamell krémet.Tetejét csoki mázzal vonjuk be.
|
|
Andy yyyyy írta 22 órája a(z) bogyós fórumtémában:
Your post about avoiding scams is really educational! This is ...
Andy yyyyy írta 22 órája a(z) karamell fórumtémában:
You made an excellent post about preventing scams! It is ...
Andy yyyyy írta 22 órája a(z) Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk! fórumtémában:
Well done for drawing attention to the dangers of dishonest ...
and yy írta 22 órája a(z) Egyszerű, egészséges és olcsó pástétomok! fórumtémában:
This post about preventing scams is really beneficial! I...
and yy írta 22 órája a(z) NINCS MOSOGATÁS! CSAK ÖBLÍTÉS! fórumtémában:
This is an excellent review on betting scams! You did a ...
Jhon Blake írta 22 órája a(z) Mit hallgattok főzés közben? fórumtémában:
Your emphasis on preventing betting scams is excellent! It is...
Andy yyyyy írta 22 órája a(z) Otthoni munkalehetőség fórumtémában:
Your dedication to combating fraudulent betting websites is ...
Jhon Blake írta 22 órája a(z) Zöldborsó leves fórumtémában:
It is important to talk about scam prevention in betting, therefore ...
and yy írta 22 órája a(z) Lekvár-variációk fórumtémában:
Your explanation of how to identify phony betting...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!