Recept: Pálma szelet

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Pálma szelet

13 éve | [Törölt felhasználó] | 12 hozzászólás

12 dkg margarint  10 dkg porcukorral 6 tojássárgájával habosra keverünk. , teszünk bele egy csipet sót, 3  evőkanál tejet, 13 dkg finomlisztet és 2 dkg réteslisztet valamint egy csomag sütőport.
Zsirozott , lisztezett tepsibe simítjuk, majd vastagon lekenjük a tésztát barack lekvárral. Összekeverjük
 a 6 tojás keményre felvert fehérjét  20 dkg darált dióval, , 18 dkg porcukorral 1 vaniliás cukorral és reszelt citromhéjával izesítjük.Ezt a masszát a tészta tetejére símitjuk.
közepes  melegű sütőben kb 3o percig sütjük. Ha kihült fél holdakat szaggatunk a tésztából. Finom, izletes sütemény lesz belőle, és elálló.

Címkék: kavart tészták

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szász ilucika üzente 13 éve

Háló Lénárdnénak: Mennyire igazad van!!DDDDDDDDDDD

Válasz

Háló Lénárdné üzente 13 éve

Én már az elején értettem, vmi azért csak kimaradt a leirásból! A sütőt be kell kapcsolni..... DDDDDDDD
Ksznm a receptet !!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Melinda!
Veszel a kezedbe egy kanalat,én így szoktam és rakosgatod a lekvárt rá és egyúttal simítod a kanállal a tésztára.
Egyszerű..)
Üdvözöllek:Edit.

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Elnézést kérek, nem voltam eléggé pontos, de gondoltam mindenki megérti. Úgy teljes a recept, ahogyan Kertészné leírta. Köszönöm a segítséget.Igy most már biztosan érthető!

Válasz

Sanduly Melinda üzente 13 éve

Nekem is van egy kerdesem: a nyers masszat hogy lehet lekenni lekvarral?

Válasz

Termés Ilona üzente 13 éve

12 dkg margarint 10 dkg porcukorral 6 tojássárgájával habosra keverünk. , teszünk bele egy csipet sót, 3 evőkanál tejet, 13 dkg finomlisztet és 2 dkg réteslisztet valamint egy csomag sütőport.
Zsirozott , lisztezett tepsibe simítjuk, majd vastagon lekenjük a tésztát barack lekvárral. Összekeverjük a 6 tojás keményre felvert fehérjét 20 dkg darált dióval, , 18 dkg porcukorral 1 vaniliás cukorral és reszelt citromhéjával izesítjük.Ezt a masszát a tészta tetejére símitjuk.
közepes melegű sütőben kb 3o percig sütjük. Ha kihült fél holdakat szaggatunk a tésztából. Finom, izletes sütemény lesz belőle, és elálló.

Azt hiszem, így érthetőbb,mert nem egymás mellett voltak a szavak,egy kicsit félreéthető volt.

Válasz

Termés Ilona üzente 13 éve

Nem, a 6 tojás keményre felvert fehérjét 20 dkg darált dióval, , 18 dkg porcukorral 1 vaniliás cukorral és reszelt citromhéjával izesítjük.Ezt a masszát a tészta tetejére símitjuk.A levárt, hagy a tészta tetején

Válasz

Veszprémi Tiborné üzente 13 éve

biztosan nagyon finom, holnap ki fogom próbálni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

. Összekeverjük a 6 tojás keményre felvert fehérjét 20 dkg darált dióval,,, és így olvassuk tovább!!!

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 13 éve

Nem ismerem ezt a süteményt.Valahogy nem értem!
Amikor a tésztát beöntöm a tepsibe,és rákenem a lekvárt
akkor kell a tésztával összekeverni?
Ezt a részét nem értem.Elnézését kérem,kaphatok választ.Előre is
köszönöm....

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Uj_majonezes_kreaciom_2194938_1025_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu