Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
12 evőkanál paradicsom ivólé,
12 evőkanál kristálycukor,
10 evőkanál olvasztott zsir,
1 dkg szalagáré
55 dkg liszt.
Töltelékhez:
l ráma margarin,
25 dkg porcukor
5 dl. tej,
4 evőkanál griz,
baracklekvár
porcukor.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, négy részre osztjuk, és négy vékony lapot sütünk belőle. A tejben megfőzzük a grizt, a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd ha a griz kihül, a kettőt jól ősszevegyitjük.Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat ugy, hogy
az első lapra krémet teszünk, rá tesszük a második lapot, ezt baracklekvárral megkenjük, rátesszük a harmadik lapot, erre szintén grizes tölteléket teszünk, majd ráhelyezzük a negyedik lapot és a tetjét megszórjuk porcukorral. Pár óráig puhulni hagyjuk, utánna szépen felszeletelve tálaljuk.
Nagyon finom sütemény versenyen második helyezést értem el vele.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!