Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tisztelt Olvasó Tábor!
Nagyon sokat hallunk új receptekről és manapság igyekszik minél több ember szakácskönyvet írni. Valójában ez nem is lenne olyan nagy baj, ha nem összeollózott művek lennének.
Saját magam már 8 éves korom óta főzök és volt szerencsém belekostólni az igazi ízek világába amikor a közétkezteéshez kerültem és egy nagy konyha vezetése, irányítása volt a feledatom. Ott igazán kiélhettem a gasztronómia utáni vágyamat, lehetett alkotni.A fő téma mégis a gazdaságosságra terelte a figyelmet és igyekeztem olyan ételeket beállítani aminek a maradákát fel lehetett használni a következő étel készítésekor. A mai válsághelyzetben gyakran eszembe jutnak ezen idők és a saját konyhámon is alkalmazom, hogy a megmaradt pörkölt kevés dúsítással átalakítható húskémmé és kenyérre kenve szívesen elfogyasztjuk egy teával. Ezen felül mégy nagyonsok trükk él bennem és szívesen segítek ötletekkel, hogy ne kerüljön kidobásra a megmaradt étel ami még fogyasztható.
Tisztelettel Kránitz Imre
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!