Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sajt készítése házilag
Ezt a cikket azért osztom meg azokkal akiket érdekel, mert a tejtermékek elég drágák és házilag sokszor kis időráfordítással könnyen házilag is készíthetünk finomat. Próbáljátok ki, nekem bevált!
Egy liter tejbe belemorzsolunk 50 dkg tehétúrót. Felforraljuk. Ha felforrt tésztaszűrőn keresztül átengedjük. Ne aggódjunk darabos lesz! Ami a szűrőn fennmaradt összekeverjük 6 dkb margarinnal, 1 egész tojással, 1 teáskanál sóval, 1 teáskanál szódabikarbónával és az egészet lábasba tesszük. Takaréklángon addók keverjük amíg az egész össze nem áll. Ezután vízzel leöblített formába-mint a pudingot-simítjuk. Ha kihűlt hűtőszekrényben megdermesztjuk. Ezután már fogyasztható.
Az ízesítésnek számtalan formája van csak a képzelet szabhat határt!/ Vágott petrezselyem, zöldhagyma, darált kolbász, sonka, fokhagyma, kömény, stb/
A formát is tetszőlegesen választhatjuk.
Nem kell érlelni, de eltartható és nagyon finom.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!