Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
60 dkg pityóka (krumpli)
2 evőkanál étolaj
2 babérlevél
1 kiskanál pirospaprika
20 dkg füstölt kolbász
2 dkg liszt
1 dl tejföl
só
esetleg erőspaprika
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a lehéjazott,
apró kockákra vágott vöröshagymát. Megszórjuk fűszerpaprikával,
elkeverjük, és kb. 1 liter vizet öntünk hozzá. Beletesszük a
megtisztított, kockára vágott pityókát, a babérlevelet, sót, esetleg
ízlés szerint erőspaprikát, és kb. 10 percig lassan főzzük. A kolbász
bőrét lehámozzuk, feldaraboljuk, aztán a levesbe tesszük, és folytatjuk
a főzést. Amikor a pityóka már majdnem puha, a lisztet a tejfölben
simára kikeverjük, a forró levesből hozzámerünk, amivel szintén
elkeverjük, majd az egésszel besűrítjük a levest. Még
5-10 percig kíméletesen főzzük, a tetejét tejfölcseppekkel díszítve
tálaljuk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!