Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ha szeretitek a mangót, de zavar, hogy az itthoni boltokban csak kőkemény darabokat lehet találni, akkor ez a ti receptetek. Itt ugyanis az érett mangó csődöt mond, a cél éppen az, hogy a gyümölcs minél keményebb legyen - a végeredmény egy nagyon ízes thai hangulatú saláta lesz. A halszósztól pedig nem félünk! Tessék azonnal kipróbálni, ha még nem tettétek volna!
A mangót zöldséghámzóval vékony szeletekre vágjuk, majd éles késsel a szeleteket vékony csíkokra. Ugyanezt tesszük a sárgarépával is, először szeletekre, majd csíkokra vágjuk. Egy tálba tesszük mindkettőt és összekeverjük.
Elkészítjük az öntetet: egy marék földimogyorót, a vékony szelekre vágott fokhagymát és a barnacukrot mozsárban összezúzunk. Hozzáadjuk a halszószt és a citrusok levét, végül pedig a csilit és az egészet összetörjük és keverjük a mozsárban.
Összeállítjuk a salátát: a salátalevelekezt csíkokra, a paradicsomokat nagyobb darabokra vágjuk és összeforgatjuk a magóval és a sárgarépával. Ráöntjük az öntetet és jól elkeverjük. Megszórjuk kissé összetört földimogyoróval és tálaljuk.
Forrás: http://streetkitchen.blog.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!