Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tésztához a tojásokat a cukorral habosra
keverjük, hozzáadjuk a meleg vizet és az étolajat. Tovább keverjük, majd
óvatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet is. Szilikonos
sütőpapírral bélelt 20×30 cm-es tepsiben 190 fokon 20-25 perc alatt
megsütjük. Hagyjuk kihűlni, miután a papírt is leválasztottuk róla.
A krémhez a tejjel összekeverjük a cukrokat és a búzadarát. Felfőzzük,
majd kihűtjük, a margarinnal, a túróval, a citrom levével lereszelt
héjával habosra keverjük.
A piskótát visszatesszük a tepsibe, és a krémet rásimítjuk. A felezett
barackkal kirakjuk úgy, hogy majd egyenlő nagyságú kockákat tudjunk
vágni. Hűtőbe tesszük dermedni.
A zselatint a befőtt levével beáztatjuk (nekem egy kis vizet is kellett
hozzá tenni, mert nem volt meg a mennyiség). Hozzáadjuk a cukrot, és
felfőzzük. Langyosra hűtve ráöntjük a krémre, illetve a barackokra, és a
hűtőbe visszatesszük.
Amikor megdermedt a zselatin, szeletelhető. Tejszínhabbal is kínálhatjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Forrás: http://www.mindmegette.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!