Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kánikulában nem szeretek a konyhában főzni, mert akkor később nem lehet megmaradni a hőségtől odabent. Ilyenkor a szabadban bográcsban, illetve a teraszon különböző elektromos készülékek segítségével készítek(tünk) ebédet. Így volt ez a hétvégén is. Íme a menű:
Kakasleves Bográcsban:
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az előkészített húst a vízzel felteszem főni, a habját leszedem, takarékra állítom a lángot és folyamatosan pakolom bele a hozzávalókat főzési sorrendben, majd szedem kifele, megfőttség szerint. Ezt nem ragoznám tovább, minden főzéssel foglalkozó személy tudja a részleteket.
Tepsiskrumpli
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 120 Co-ra, és egy tepsibe tegyél bele kevés zsíradékot. Azután terítsd el benne a felkarikázott krumplit és tedd rá a hússzeleteket, majd tedd a tetejére a fedőt. Szorgalmasan sütögesd, időnként forgasd meg a húst és félidőnél - amikor már pirul a burgonya alja - forgasd át azt is -. Ha kész, kapcsold ki a sütőt, és hagyd bent a krumplit, így a leves elfogyasztásáig melegen marad.
Tipp: Ha azt akarod, hogy a hús piros legyen, akkor a befejező stádiumban a burgonyát kotord az edény széleihez és a husikat pirítsd fel, én ezt most kihagytam, nem akartam, hogy grilles íze legyen.
Végül a paradicsom salátát írom le, ami az ételek készítése közben lett összeállítva:
Hozzávalók:
Tisztísd meg a hozzávalókat, éles késsel szeleteld fel, majd tedd rá az ízesítőket és néhányszor keverd meg. Az ízek összeéréséhez min. 2 óra kell. A végén tálald kis tálakba - én műzlis tálakat használok erre a célra - és tetszes szerint dekoráld. (A fotó a kevergetés időszakában készült.)
Jó étvágyat kívánok mindenkinek, aki elkészíti.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!