Recept: az 1970-80-as években lehetett venni cukrászdában epres habos sutit (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

az 1970-80-as években lehetett venni cukrászdában epres habos sutit

Ezt a témát Maria Larsson indította 14 éve

Sziasztok!
èn svédben élek már 24 éve van egy kislányom 21 éves itt szulettet. Szeretném megcsinálni neki az epres habos sutit amit Ö még nem evett. Tehát aminek a tojásfehérében eper van belekeverve és magas a habja amit a 70-80 években tudtunk venni magyarorországon a cukrászdákban,
nem valami kulföldi csodagobár receptet kérnék ha lennétek szivesek keresni nekem. Kulönben nagyon nehéz igazi magyar suteméses receptet találni mármint ami eredeti magyar recept.
Köszönöm szives turelmeteket és kellemes hétvégét kiván Maria

Hozzászólások eddig: 2

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nos, amit a cukrászdában ettél anno, akkor is használtak olyan segédanyagokat, amit, mi, az üzletekben, sose találjuk meg!Tehát, a következtetés, ahhoz, csak otthon, hasonlót, de nem olyat tudunk készíteni! Cukrász, van a családban, onnan tudom...Hajni

Válasz

Budai Csilla üzente 14 éve

Kedves Maria! Most látom, hogy nem válaszolt senki erre a kérdésre eddig, én ezt a receptet találtam:
Hátha még most is örülne neki a lányod...
Habos epres lepény
Hozzávalók:
5 tojás, 10 dkg porcukor, 10 dkg liszt, sütőpor, lekvár, ˝ kg eper (vagy más gyümölcs, esetleg befőtt a kellő mennyiségben), 4 tojásfehérje, 15 dkg cukor.
Készítés:
5-10 tojásból piskótát kell sütni a hozzávalókkal együtt. Ha kihűlt megkenjük lekvárral, befedjük félbevágott eperrel. A tetejére simítjuk a 4 tojásfehérjéből és a 15 dkg cukorból vert kemény habot. Ezután már nem süthetjük tovább, inkább szárítjuk gyenge lángon.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu