Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
15-15 dkg sárgarépa, fehérrépa, karalábé, zöldborsó
3 dkg cukor
4 dkg liszt
2-2 dl tej és csontlé vagy víz
2 ek olaj
1 csokor petrezselyem
só
A megtisztított zöldségeket kis kockákra vágjuk. Forró olajon puhára pároljuk,
megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Sóval ízesítjük és hozzáadjuk a tejet, a csontlét és a karamellizált
cukrot.
A lisztet csomómentesre keverjük egy kis tejjel és behabarjuk vele a főzeléket.
Feltétnek virsli virágot adunk.
A virsliket hosszában ketté vágjuk, az egyik oldalát bevagdaljuk, körré alakítjuk
és egy darab fogpiszkálóval megtűzzük. Olajozott tepsibe tesszük, a közepébe egy-egy
fürj tojást teszünk.
Forró sütőben 4-5 percig sütjük.
|
|
Andy yyyyy írta 1 napja a(z) bogyós fórumtémában:
Your post about avoiding scams is really educational! This is ...
Andy yyyyy írta 1 napja a(z) karamell fórumtémában:
You made an excellent post about preventing scams! It is ...
Andy yyyyy írta 1 napja a(z) Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk! fórumtémában:
Well done for drawing attention to the dangers of dishonest ...
and yy írta 1 napja a(z) Egyszerű, egészséges és olcsó pástétomok! fórumtémában:
This post about preventing scams is really beneficial! I...
and yy írta 1 napja a(z) NINCS MOSOGATÁS! CSAK ÖBLÍTÉS! fórumtémában:
This is an excellent review on betting scams! You did a ...
Jhon Blake írta 1 napja a(z) Mit hallgattok főzés közben? fórumtémában:
Your emphasis on preventing betting scams is excellent! It is...
Andy yyyyy írta 1 napja a(z) Otthoni munkalehetőség fórumtémában:
Your dedication to combating fraudulent betting websites is ...
Jhon Blake írta 1 napja a(z) Zöldborsó leves fórumtémában:
It is important to talk about scam prevention in betting, therefore ...
and yy írta 1 napja a(z) Lekvár-variációk fórumtémában:
Your explanation of how to identify phony betting...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!