Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalok:1 csirke (kb,1,50kg) só,bors,1 kk.szárnyasfűszer -keverék,2 ek .olaj,2drb narancs...töltelék:100gcsirke máj,150gfüstölt tarja,1 drb csirke comb,2gerezd fokhagyma,1 tojás fehérje,1 dcl tejszin,40gr zöld olaj bogyó....A csirkét kicsontozzuk:a mellére fektetjük,és a hátán hosszába felvágjuk a bőrt.A bőr és a hús épségére vigyázva leválasztjuk a csontokról a húst, a combokat is ki csontozzuk.A vastagabb mell és combhúsról vékonyabb szeleteket vágunk le húsnélküli csupasz részekre fektetjük.Az igy nyert húslapot kiteritjük,meghintjük sóval,borssalés fűszerkeverékkel.A töltelékhez a csirke májat a tarjával együtt felkockázzuk apróra a csirke combot kicsntozzuk fel vágjuk apróra a bőrével együtt,apritógépbe tesszük hozzáadjuk a fokhagymát, a tojás fehérjét,tejszint,izlés szerint sót és borsot,majd péppé-habbá turmixoljuk.Lazán bele keverjük a tarját,a csirkemájat és az olajbogyókat.Egy kb.40x60cm-es sütőpapirlapot vékonyan megkenjük olajjal,a húst ráhejezzük és a közepére halmozzuk a tölteléket fetekerjük a papir segitségével a papir végét össze csavarjuk mint a szaloncukrot és megkötözzük zsineggel és sonka módra össze kötözzükk és tepsire helyezett rostra tesszük,a papirt megkenjük olajjal a rost alá a tepsibe vizet öntünk és 200 fokra melegitett sütőben kb 85 percig sütjük. Hidegbüfé részeként,elegáns menüben előételként tálalhatjuk......Kinálhatjuk melegen is a sütőből kivéve kb 15 perc múlva szeletelhetjük nem túl vékonyan,tálalhatjuk sssssült krumplival,rizsával, párolt zöldségvel ,mellé gyümölcs befőttel.............................................
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!