Recept: Hóember (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hóember

2 db. tortalap
Egy tortalap hozzávalói:2 tojás fehérje,2 kanál cukor,2 csapott kanál liszt,fél tasak sütőpor felfuttatva citromlével.Mérsékelt hőfokon megsütjük .
Krém.
Fél liter tej,4 egész tojás felverve250 gr cukorral,csak annyira mint a rántottát szokás,3 vaniliás cukor.Lassú tüzön főni tesszük,amikor egy kicsit megvastagszik félrevesszük,és hozzáadunk 30 gr zselatint,elözöleg beáztatva fél dl vizben.Amikor langyos hozzáadjuk a felvert tejszint(350ml),lazán összekeverjük.Adhatunk hozzá mazsolát,vagy gyümölcsdarabkákat. Alul tesszük az egyik tortalapot,a krémet majd befedjük a második tortalappal.Egy ejszakára hideg helyre tesszük,majd tetszés szerint diszitjük.
Ez a torta tejszinnel ,olvasztott csokival az iras, kipróbáltam Ménesiné Magdi cukormassza receptjét,nagyon jól lehet vele dolgozni,köszönöm a receptet,ebböl készült a tortára a hóember.

Látta 1202 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Máté Mária üzente 12 éve

Szia Csilla!
Nagyon szépen köszönöm. Valószínűen nagyon jól csináltad ahogy csináltad, mert gyönyörű lett a munkád!
Üdv.Marcsi

Válasz

Palkó-K Csilla üzente 12 éve

Idézem a receptet:" 1 evőkanál zselatint 6 evőkanál vízzel összemelegítünk, teszünk hozzá 2 evőkanál mézet, 1 evőkanál margarint,ezt jól összedolgozzuk és teszünk hozzá annyi porcukrot amannyit felvesz.
kb 60 dekát írt, de mivel azt nem írta hogy hidegen, vagy melegen kell a margarin és a méz, ez kevésnek bizonyult, mert én bizony hidegen tettem ezeket. Mire én ezt összegyúrtam, ez egy ragacsos massza amit porcukorral szórt valamin kell gyúrni, vagy egy nagyobb tálban. Ezt a masszát hagyni kell másnapig szobahőmérsékleten, újra át kell gyúrni margarinos kézzel, így nem ragad,,, annyira."A teljes leirás megtalálható Ménesiné Magdi hobbija oldalon.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A sütiimádók oldalán megtalálható, Magdi fondant virágai címen a képgalériában.

Válasz

Máté Mária üzente 12 éve

Nagyon helyes lett a torta! Megtudnád adni a Ménesiné Magdi cukormassza receptjét? Mindenhol kerestem, de nem találom. Az is jó, ha azt írod meg, hogy hol találom.
Üdv. Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Uj_majonezes_kreaciom_2194938_1025_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu