Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A rózsaszín tésztához:
4 egész tojás
2 cs eper ízű pudingpor
1 kk sütőpor
4 ek kristálycukor
A sárga piskótához:
2 egész tojás
4 ek porcukor
4 ek liszt
1 kk sütőpor
Krémhez:
1 cs vanília ízű pudingpor
3 dl tej
20 dkg margarin
cukor (ízlés szerint)
A rózsaszín tészta készítése:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, fokozatosan beleadagolva a cukrot, a tojások sárgáját, majd végül a pudingporral elkevert sütőport.
Közepesen meleg sütőben, vajazott-lisztezett őzgerinc formában kisütjük.
A sárga piskóta készítése:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük 2 kanál porcukorral és 2 kanál vizzel,a tojás sárgáját szintén felverjük 2kanál porcukorral 2 kanál vizzel,majd fokozatosan adagoljuk bele a lisztet és a sütőport,hozzáadjuk a felvert fehérje habot is.
Sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsiben, közepes lángon kisütjük.
A krém készítése:
A pudingporból 3 dl tejjel sűrű pépet főzünk.
Ha kihűlt, a margarint ízlés szerinti mennyiségű cukorral habosra keverjük, és a pudingos péphez adjuk.
Összeállítás:
A rózsaszín piskótát hosszanti irányban 4 részre vágjuk, megtöltjük a krémmel, majd összeillesztjük. Tetejét is bekenjük a krémmel.
Erre borítjuk a sárga piskótát,( amit még melegen felcsvarunk), hogy majd szépen illeszkedjen az őzgerinc formához. Így lesz narancs-szelet alakú.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!