Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24879 fő
  • Képek - 8422 db
  • Videók - 163 db
  • Blogbejegyzések - 837 db
  • Fórumtémák - 69 db
  • Linkek - 374 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24879 fő
  • Képek - 8422 db
  • Videók - 163 db
  • Blogbejegyzések - 837 db
  • Fórumtémák - 69 db
  • Linkek - 374 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24879 fő
  • Képek - 8422 db
  • Videók - 163 db
  • Blogbejegyzések - 837 db
  • Fórumtémák - 69 db
  • Linkek - 374 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24879 fő
  • Képek - 8422 db
  • Videók - 163 db
  • Blogbejegyzések - 837 db
  • Fórumtémák - 69 db
  • Linkek - 374 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kinai krémes

Hozzávalók.40dkg liszt,20dkg porcukor,4 tojássárgája,8 dkg vaj,1 sütőpor és annyi tejhogy jól gyurható legyen a tészta.3 lapot kell sütni belőle a tepsi hátulján,úgy hogya következő habot tesszük rásütés előtt a nyers tésztára.HAB.6 tojásfehérjét 20 dkg cukorral gőz felett keményre felverni ezt a habot kenni a kinyujtott tészta tetejére és én megszórom kevés darabokra vágott dióval a habot, Igy sütöm ki egyenként a 3 lapot.KRÉM A LAPOK KÖZÉ.4dl tej,4 kanál liszt,2 tojás sárgáját simára keverni majd felfőzni és kihűteni.20 dkg ráma vajat10dkgcukrot 1vaniliacukorral habosra keverni és a kihült lisztes krémmel egybe kikeverni. Ezt a főzött krémet kenjük a lapok közé.A tetejére pici krémet lehet kenni és kevés darált dióval szórni meg. De én szoktam csokimázat is tenni a tetejére.

Látta 3619 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Bódis Éva üzente 3 éve

Kínai krémes recept
Kategória:
Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:
-40 dkg. liszt
-20 dkg. porcukor
-8 dkg. Rama margarin
-1 cs. sütőpor
-4 tojás sárgája
Ha kívánja a tészta ,kevés tejföl vagy tej

Habhoz:
-6 tojás fehérje
-22 dkg porcukor

Habra:
-kb. 25 dkg vágott dió

Krémhez:
-4 dl tej
-4 k. liszt
-1 egész tojás
..................
-25 dkg. porcukor
-1 cs. margarin
-2 cs. van. cukor

Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrom, 3 egyenlő részre osztom, majd sütőlapra nyújtom.
A habhoz valókat gőz fölött kemény habbá verem, mind a három-nyers lap tetejét megkenem a felvert habbal,majd megszórom durvára vágott dióval.
Világos színüre sütöm mindhárom lapot.
Közben kikeverem a krémhez valókat.A tejet, lisztet, és a tojást felfőzöm, amíg hűl addig kikeverem a porcukrot a margarint és a van. cukrot. Mikor a fözött krém kihült akkor a két krémet összekeverem, majd töltöm a lapokat. Másnap szeleteljük.
Nagyon finom és kiadós sütemény!

Válasz

boda emese üzente 3 éve

Nagyon guszta varom areceptet -

Válasz

KRIZSÁN JÁNOS üzente 3 éve

Igen,majd holnap lessz recept is hozzá

Válasz

jakubec zsuzsanna üzente 3 éve

ez jol kinez lesz recept is hozza , gratulalok

Válasz

Ez történt a közösségben:

Vig Orsolya írta 4 napja a(z) Rendőr autó torta képhez:

Rendor_auto_torta_1844524_9336_s

Szia Erika! Elkérhetem a krémnek a recijét? Köszönöm: ...

keresztúriné marika 5 napja új képet töltött fel:

Sutotokos_rakott_nyokki-001_1896746_2970_s

keresztúriné marika 5 napja új képet töltött fel:

Sutotokos_nyokki_tormas_almamartassal_1896741_9202_s

Csizmazia Gábor 6 napja új blogbejegyzést írt: Amit nem tudtál az olívaolajról

Juhász Elvira írta 1 hete a(z) KELT ALMÁS PITE képhez:

Kelt_almas_pite_701504_84998_s

Nagyon guszta, ezt kipróbálom,köszi.

Hajdu Palné írta 2 hete a(z) Kicsi a fürj, de finom blogbejegyzéshez:

Nagyon tetszett a cikk! Ezeket a kis madarakat télen fűtött...

Északi Andrásné írta 2 hete a(z) Kisebb emeletes torta képhez:

Kisebb_emeletes_torta_1888606_9550_s

Nagyon szép!

Csontos Gábor 2 hete új blogbejegyzést írt: Kicsi a fürj, de finom

Milcsovics Enikő 3 hete új blogbejegyzést írt: Csicseriborsós rukkolás curry

Csizmazia Gábor 3 hete új blogbejegyzést írt: Mikulásos pizza az új kedvenc

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu