Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a töltelékhez: 3 dl joghurt, 3 tojás, 2-3 deka liszt, 30 deka póré, 10 deka sonka, 10 deka reszelt trappista sajt, só, szerecsendió.
Karikára vágjuk a pórét és teflon serpenyőben pici olíván és egy kis vízen megpároljuk kis sóval. Tehetünk rá egy pici szerecsendiót és vegetát is. Amíg hűl a dinsztelt póré, egy tálban kikeverünk 3 deci natúr joghurtot 3 egész tojással és 2 evőkanál liszttel. Belereszelünk 10 deka trappista sajtot, majd beledobjuk a kockára vágott sonkát is.
Alaposan összekeverjük.
Hozzávalók a tésztához: 15 dkg liszt, 1 cs. szárított élesztő, 1 evőkanál olaj, 2 dkg vaj, pici só, bő fél deci langyos tejet.
Ezt összegyúrjuk, a torta forma aljára méretre vágjuk, majd az oldalára nyomkodjuk a maradék tésztát. (Ha marad egy kis tészta, akkor a tetejét is dekorálhatjuk vele) Az így kibélelt formába beleöntjük a pórés masszát és megsütjük. (Más zöldségekkel is elkészíthető)
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!