Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Készítsd elő a tepsit (kikenés+lisztezés, vagy papírral, ahogy szereted), vedd elő a hozzávalókat, kapcsold be a sütőt.Válaszd szét a 6 tojást fehérjére és sárgájára, vedd elő a habverődet és verd kemény habbá a fehérjét, majd tegyél bele kettesével 6 kanál kristálycukrot, ezzel is verd fel, kettesével add hozzá a sárgáját miközben kevered. Válts fakanálra, keverj bele szintén kettesével 6 púpozott evőkanál sima lisztet és fél csomag sütőport. Öntsd a tepsibe, tedd be a sütőbe. Eddig tart a recept.
Most jön az én titkom:
Egy napilap dupla lapját hajtsd félbe, majd hajtogass belőle egy kb. 2 cm széles csíkot, azt tedd a sütőajtóba, hogy ezáltal keletkezzen egy kis rés. 15 percig ki se nyisd az ajtót, akkor megfordíthatod. Amikor kész a tészta vedd ki, de vigyázz, hogy ne érje huzat, ne hirtelen hüljön, mert akkor beesik a közepe.
Biztosan vannak másnak is hasonló titkai. Én így szoktam sütni és mindig nagyon szép lesz.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!