Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
9 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Gasztronómiai különlegességgel teszik egyedivé budapesti koncertjeiket a Pannon Filharmonikusok: a közönséget Segal Viktor séfnek a hangversenyekhez megálmodott finomságai várják február és május között a Művészetek Palotájában.
A Pannon Filharmonikusok (PFZ) évadát bemutató csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Horváth Zsolt, a pécsi zenekar igazgatója elmondta: minden évben igyekeznek valamivel különlegessé tenni fővárosi hangversenyeiket, idén programjukkal és szó szerint is a budapesti zenei élet fűszere szeretnének lenni, ezért Segal Viktor nemzetközi hírű séfet kérték föl arra, hogy az idei évadból hátralévő négy Müpa-beli koncertjükre készítsen az elhangzó művekhez illő ételeket.
A zenei élmény alapján megszületett gasztronómiai költeményeket a közönséghez is eljuttatja majd a társulat, hogy miként az egyelőre még meglepetés. De a séffel való közös munka nem áll meg itt, mert egy egyedi kiadványban tervezik majd kiadni az évad muzsikái által ihletett menüsort.
Bogányi Tibor a zenekar vezető karmestere elmondta, hogy tavaly képzőművészekkel hoztak létre különleges koncertsorozatot, melyben festményeket és színeket kötöttek egy-egy koncerthez, idén pedig a gasztronómiát szeretnék összekötni a zenével. Bogányi úgy fogalmazott, hogy bár illene azt hirdetnie, hogy a zene önmagában csodálatos és elég, már ő is tudja, hogy: kevés a frakk! És folyamatosan azon gondolkodik mit lehetne még tenni, hogy a közönséghez eljuttassák a zenét! Mint mondta ma már egy koncert közönsége a szünetben szelfizik, posztol, a gyereket felhívja kétszer, és nagyon meg kell dolgozni a zenészeknek a figyelemért, a minőségi élményért.
A négy koncerten ezért a zenekar olyan szólistákat lát vendégül, mint Bogányi Gergely, Miklósa Erika, Szergej Szlovacsevszkij orosz csellista, az évad rezidens szólistája pedig Kelemen Barnabás lesz – árulta el Bogányi Tibor, aki mellett Vass András állandó karmester és két vendégdirigens, Cristian Mandeal és Christian Schumann is vezényli majd a zenekart a budapesti sorozaton. A repertoár a klasszikusoktól egészen a kortárs fiatalokig terjed. Sőt, március 13-án Wagner - Henk de Vlieger műve is elhangzik majd, amelyet még korábban sohasem játszottak Magyarországon.
Segal Viktor, bár kedveli a klasszikus zenét, ehhez hasonló komolyzenei összefogásban még korábban nem vett részt. A Válasz.hu kérdésére elárulta, hogy főzés közben sokszor hallgat zenét, és mindig attól függően választ stílust vagy szerzőt, hogy mit csinált épp: húst aprít vagy salátát készít. A sztárséf azt is elmondta: évszaktól is függ, hogy milyen hangulatú zenét hallgat. Az ízlése változó, és már a gyerekei is megszokták, hogy mindenféle zenét kell hallgatniuk vele a kocsiban is - tette hozzá nevetve.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Szexi epres desszert
Hol vásárolnak a magyar sztárszakácsok?