Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Diós-almás sütemény:
4 közepes almát meghámozunk, kivesszük a magházukat, majd szeletekre daraboljuk (3-4 mm). Meghintjük némi fahéjjal, összerázzuk és félretesszük. Leütünk 4 tojást, úgy hogy kettévesszük a fehérjét és sárgáját. A 4 tojás sárjáját habosra keverünk egy 2dl-es bögrényi cukorral. Ha már jó fehér, szakaszosan hozzáadunk 2 dl. étolajat (s másfél bögre átszitált lisztet, melyet előzőleg 1 csomag sütőporral elkevertünk, végül lazán a tojások keményre felvert habját. Utána óvatosan, hogy össze ne törjön a massza, beleforgatjuk az almát, jó sűrű lesz a tészta, de nem baj. Sütőpapírral bélelt tepsibe símítjuk, hogy ne lógjanak ki almaszeletek. Tetejére jó durvára tört vagy vágott diót szórunk.190 C'-on 25-30 percig sütjük, de majd látod a pirulását. Ha kihült csokimázzal bevonjuk, kissé rücskös lesz a diótól, de attól nagyon jó. (vagy egyszerüen csak porcukorral meghinted).
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!