Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ha unod már a húst, jöhet a gomba! Fasírt helyett pedig a gombafasírt, pikáns diós ízesítéssel. Csipegetni való falatkák, eheted tejszínes szószos főtt tésztával is, de vacsorára is megállja a helyét:)
Hozzávalók:
50 dkg gomba
egy evőkanál apróra vágott, vagy közepesen durvára darált dió
egy kisebb fej hagyma
egy teáskanál morzsolt majoranna
2 tojás
só, őrölt fehérbors
zsemlemorzsa, búzacsíra (alhagyható)
A gombát nagyon apróra vágom, a hagymát felaprítom, és kicsit megpirítom 2-3 evőkanál olajon. Azután hozzáadom a gombát, és fedő alatt puhára főzöm. Ha elkészült, megfűszerezem, hozzáadom a diót, alaposan elkavarom, majd a felvert tojást is, és beleszórok egy kis búzacsírát.
Azután nedves kézzel kis fasírtokat formálok belőle, zsemlemorzsába forgatom, és közepesen bő olajban kisütöm.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Paleo meggyes-diós csók recept
Csoki és diódarabos trüffel
Pirítósra fel! – Gyors vacsora hétköznapokra
Csőben sült krémsajtos-diós póré