Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A fácánok mellét lefejtjük, félretesszük. A
fácánokat négybe vágjuk, és a megtisztított, feldarabolt zöldségekkel, a
szemes borssal, sóval, a fokhagymával és a félbevágott hagymával
feltesszük főni annyi vízben, hogy ellepje. Főzés közben folyamatosan
pótoljuk a vizet, puhára főzzük (1,5-2 óra).
A melleket nagyon forró serpenyőben mindkét oldalán megsütjük, kivesszük a serpenyőből, fóliával letakarva pihentetjük.
A feldarabolt fácánt kiszedjük a főzőléből, a húst lefejtjük a csontokról, a bőrt és a csontokat eldobjuk.
A főzőlevet leszűrjük, hozzáadjuk a tejszínt, a kéksajtot, kb. 20 percig
lassú tűzön főzzük, sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a lefejtett
fácánhúst, a pici vízzel elkevert keményítővel besűrítjük.
Közben a csicsókát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük. A
körtéket cikkekre vágjuk, a magházat kivágjuk. 1 evőkanál cukrot
serpenyőben karamellizálunk, a körtéket karamellizáljuk rajta.
A melleket felszeleteljük, a tejszínes becsináltba keverjük,
összemelegítjük, majd a párolt csicsókával és a karamellizált körtével
tálaljuk.
Forrás: http://www.mindmegette.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Mézes-mustáros csicsókafőzelék
Körtés sütemény
Fácán fügével és szőlővel
Körtés clafoutis