Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Igazi zalai vadas vaddisznóból
Hozzávalók: 1,2 kg vaddisznó hús 20 dkg szalonna, 1 fej hagyma, 1-1 szál sárgarépa és petrezselyem, fél zellergumó, babérlevél, szegfűbors, fekete bors, őrölt bors, borókabogyó, só, cukor, ecet, tejszín.
Elkészítés módja: A vaddisznóhúst megspékelem szalonnával,
sózom, megszórom őrölt borssal, és forró zsíron minden oldalról megpirítom, majd
kiveszem a zsírból. Ezután a zsírba teszem az apróra vágott hagymát, és
megdinsztelem. Kevés cukrot is teszek hozzá, és megpirítom. Felöntöm
erőlevessel, és beleteszem a megtisztított zöldségeket, valamint a fűszereket.
Majd a húst a fűszeres lében puhára főzöm. Mikor megfőtt, kiveszem a húst,
kiszedem a babérleveleket, és a főzőlét kimixelem. Sóval, cukorral, ecettel
ízesítem, és fél liter tejszínnel besűrítem. Tálaláskor a húst felszeletelem,
és a mártással, valamint burgonya krokkettel kínálom.
mindemkinek jó étvágyat.Robi
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!