Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
HOZZÁVALÓK
1½ kg kígyóuborka
2 gerezd fokhagyma
2 kezeletlen zöldcitrom
1 csokor friss kapor
5 dl tejföl
1 evőkanál extraszűz olívaolaj
szükség szerint víz vagy zöldségalaplé
só és frissen őrölt bors
TÁLALÁSHOZ
tejföl
1 Az uborkákat a végük nélkül nagyobb darabokra vágjuk, és ha kell, több részletben a megtisztított fokhagymával együtt pürésítjük.
2 A zöldcitromok héját az uborkához reszeljük, de figyeljünk, hogy a fehér rész ne kerüljön az ételbe, mert keserű lesz tőle.
3 A friss kaprot átmossuk, és a felét a többi hozzávalóhoz tépkedjük. A másik felét félretesszük a tálaláshoz díszítésnek.
4 A turmixba kanalazzuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, majd krémesre mixeljük a levest. Az olívaolajjal gazdagítjuk, majd annyi folyadékkal (zöldségalaplével) öntjük fel, amennyire híg levest szeretnénk.
5 Tálaláskor tejföllel és friss kaporlevelekkel díszítjük.
4 adag lesz belőle.
Forrás: http://www.stahldirekt.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!