Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A családban nagy sikere vana lasagnenek bármilyen formában.
Most a krémes lazacos lasagne készítését szeretném nektek leírni, egy barátnőmtől kapott recept alapján.
Hozzávalók:
- 250 g lasagne alap
- 250 g mascarpone
- 250 g ricotta sajt
- 3 ek parmezán sajt
- 280 ml főzőtejszín
- 3 ek kapor (lehetőleg friss legyen)
- 2 ek citromlé
- 300 g brokkoli (rózsáira szedve)
- 450 g lazacfilé (bőr nélkül és apróra vágva)
A mascarponét, a ricottát, a kaprot, a tejszínt és a citromlevet jól összekeverjük. Borssal és sóval ízesítjük.
A brokkolit sós vízben főzzük kb. 3 percig, majd leszűrjük és hideg vízzel hűtjük, lecsöpögtetjük.
Egy lapos edény alját krémmel kikenjük, majd egy réteg lasagne tésztát helyezünk rá. Ezt is megkenjük egy adag krémmel, majd a lazac és a brokkoli harmadát tesszük rá. Ezt a rétegelést addig ismételjük, amig bőségesen van hozzá alapanyag (kb. kétszer).
A lasagne tetejére érve mártást kenek és parmezánt szórok rá. Az egészet 30-40 percig sütjük, 180 fokra előmelegített sütőben.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!