Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A legjobb pizzát kétségtelenül az olaszok készítik. Lássuk, hogy készítik ők az alaptésztát:
- 40 dkg liszt
- 1 dl tej
- 1 dl víz
- 1 ek cukor
- 2 dkg élesztő
- 1 ek olaj
- 1 ek só
Az élesztőt felfuttatjuk egy kevés langyos cukros tejben, majd beleöntjük a már tálban lévő liszt közepébe. Jó, ha csak a környező liszttel keverjük össze az élesztős tejet, majd a többi liszttel betakarva és egy konyharuhával letakarva kelesztjük a tésztát.
Miután jó kétszeresére dagadt a tészta, hozzátesszük a sót és a vizet, majd jól összekeverjük és cipót formázunk belőle. Ezután megszórjuk liszttel és egy órán át letakarva kelni hagyjuk.
Egy kiolajozott tepsibe tesszük a megkelt tésztát és szétterítjük benne.
Ekkor már rá is tehetjük a paradicsomszószot és a feltéteket...
|
|
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Andy yyyyy írta 1 hete a(z) bogyós fórumtémában:
Your post about avoiding scams is really educational! This is ...
Andy yyyyy írta 1 hete a(z) karamell fórumtémában:
You made an excellent post about preventing scams! It is ...
Andy yyyyy írta 1 hete a(z) Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk! fórumtémában:
Well done for drawing attention to the dangers of dishonest ...
and yy írta 1 hete a(z) Egyszerű, egészséges és olcsó pástétomok! fórumtémában:
This post about preventing scams is really beneficial! I...
and yy írta 1 hete a(z) NINCS MOSOGATÁS! CSAK ÖBLÍTÉS! fórumtémában:
This is an excellent review on betting scams! You did a ...
Jhon Blake írta 1 hete a(z) Mit hallgattok főzés közben? fórumtémában:
Your emphasis on preventing betting scams is excellent! It is...
Andy yyyyy írta 1 hete a(z) Otthoni munkalehetőség fórumtémában:
Your dedication to combating fraudulent betting websites is ...
Jhon Blake írta 1 hete a(z) Zöldborsó leves fórumtémában:
It is important to talk about scam prevention in betting, therefore ...
and yy írta 1 hete a(z) Lekvár-variációk fórumtémában:
Your explanation of how to identify phony betting...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pizza recept egyenesen Olaszországból!
Pizzatészta Jamie Oliver-től recept
Így készíts fantasztikus amerikai fánkot
Cukor-, tej-, gluténmentes meggyes piskóta