Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 szelet egyenként kb. 20 dkg-os kicsontozott sertéstarja szelet; só, őrölt feketebors; 4 evők. olaj; 2 evők. mustár; 2 kisk. csípős fűszerpaprika; 2 vöröshagyma; 4 közep. paradicsom; 2 húsos zöldpaprika; 4 dl tejföl; fél kisk. pirospaprika; fél mk. őrölt fekete bors;
A tarját egyenként nem túl vékonyra kiverjük, széleit és inas részeit éles késsel bevágjuk. A húst megsózzuk, megborsozzuk. Négy alufólia lapot kiterítünk, olajjal megkenjük, a tarjaszeleteket ráfektetjük. A mustárt a csípős fűszerpaprikával összekeverjük, majd a húsra kenjük. A hagymát megtisztítjuk, a paradicsomok szárát kimetsszük, a paprikákat kicsumázzuk. A hagymát vékonyan fölszeleteljük, gyűrűire szedjük, a paprikát meg a paradicsomot valamivel vastagabb karikákra vágjuk, és ebben a sorrendben a húsra rakosgatjuk. A tejfölt a pirospaprikával meg a borssal fűszerezzük, a rakottas tetejére locsoljuk. A fóliát ráhajtjuk - akkor jó, ha fölül összefogjuk, így nem ragad a tejfölbe -, és tepsire rakjuk.
Az így előkészített pecsenyét előmelegített kemencébe, sütőbe toljuk és a közepesnél nagyobb hőn sütjük a pecsenyét kb. 30 percig.
Rösztike illik hozzá köretnek.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Hawaii tokány
Bolognai rakott hús
Káposztás csülökragu
Egybesült pecsenye tésztával