Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg pulykamllfilé,20 dkg füstölt,húsos szalonna,1 nagy karfiol, 30 dkg
borsó, 3 fej v.hagyma, 2-3 fej fokhagyma,2 dl tejszín,5 dl
zöldségerőleves,(lehet kockából készített is),2 tk.rétesliszt,10 dkg
vaj, 1 cs.petrezselyemzöld,só,fehér bors,curry.
Elkészítés:
A kétféle hagymát és petrezselyemzöldet felaprítjuk és
összekeverjük.Borssal ízesítjük.A húst középen bevágjuk és
kiterítjük,majd a vékonyra szeletelt f.húsos szalonnát ráfektetjük
(3/4-ét),majd eze a hagymás keveréket eloszlatjuk és feltekerjük a
húst.Erős fehér cérnával formára kötözzük és peremes tepsibe
fektetjük.A maradék szalonnával lefedjük és ráöntjük a leves felét.200
fokon (3-as fokozat) 50-60 percig sütjük.A karfiolt rózsáira szedjük és
sós vízben kb. 3 percig főzzük.A mirelit borsót pedig kb.7 percig.A
húst kivesszük a sütőből és félretesszük.A pecsenyelevet felöntjük a
maradék levessel és felforraljuk.A réteslisztet tejföllel elkeverjük és
a pecsenyelevet besűrítjük vele.Sóval,borssal,curryval ízesítjük,újra
felforraljuk,majd a tűzről levéve a hideg vajat is belekeverjük.A
zöldségeket leszűrjük és a felszeletelt hús mellé adjuk köretként.(A
húsból a cérnát eltávolítjuk előtte!)A mártással leönthetjük,de külön
is tálalhatjuk a húst a mártással.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!