Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tökfőzelék.
A mai második fogás a sült oldalas mellé hagyományos tökfőzelék volt. Nem is tudom leírjam-e hogyan kell elkészíteni, hiszen ezt szinte minden háziasszony tudja.
Üsse kavics, leírom!
Természetesen a megmosott főzőtököt először is meghámozom, feldarabolom, magját kanállal kikaparom, tökgyalun lereszelem, lesózom, kaprot aprítok rá és legalább egy óra hosszán keresztül ebben állni hagyom. Mikor már levet eresztett, lábosba teszem és alágyújtok. Közben figyelem, hogy lesz-e még saját leve, ha már nem és még kellene rá, tiszta vízzel pótolom. Nem kell túl sokáig főzni, nehogy a szálkái krémmé váljanak. Ennek úgy tudom elejét venni, hogy közben kavargatom és mikor már majdnem elkészült, egy evőkanálnyi ecetet belekeverek. Ez megakadályozza a tök szétfövését. Ha késznek látom, megkóstolom, pici vegetával még ízesítem, tejfölös habarással behabarom és óvatosan összeforralom. Kis hülés után tálalható.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!