Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
2 közepes padlizsán
1 kevés citromlé
1 evőkanál olaj
1 vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
15 dkg füstölt tarja
só
bors
2 tojás
reszelt sajt
Elkészítés
A padlizsánokat megmossuk, hosszában
félbevágjuk. A vágást citromlével bekenjük. Majd a fél padlizsánokat
összeillesztjük és a sütőben 20 percig sütjük. Közben a vöröshagymát és a
fokhagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst, sót
és a borsot. Addig kevergetjük, míg a hús kicsit megpirul. Közben a sült
padlizsánokat kivesszük a sütőből, a húsukat kikaparjuk éles kanállal,
majd felkockázzuk. A padlizsán kockákra vágott húsát, belekeverjük a
darált húsos töltelékbe, majd pár percig forró olajon összekeverjük. A
tűzről levéve, beleütjük a két tojást és összekeverjük a tölteléket. A
kivájt padlizsánokba beletöltjük a tölteléket és szórunk rá reszelt
sajtot. Majd a sütőben újból 20 percig sütjük.
Forrás: http://www.noiportal.hu
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!