Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Ledniczky László | 0 hozzászólás
Vadlazacfilé bourbonos színesbors mártásban, hercegnő burgonyával
4 szelet vadlazacfilé 1 cs durvára őrölt színebors ½ l tejszín 1dl whisky ha lehet bourbon tökmag olaj, tengerisó,liszt, Hercegnőburgonyához: 10dkg burgonya 2 tojás sárgája só, vaj, só
Elkészítés:A hal egyik felét színes borssal, kevés sóval beszórjuk,hagyuk pihenni, kb. fél órát. Teflon edényben tökmagolajat forrósítok és a halat sütöm benne a borsos felével felfelé kezdve. Amikor már pirosra sült megfordítom és a másik felét is hirtelen nagy hőn pirosra sütöm, vigyázva, hogy ki ne száradjon. Kivéve a halat, a serpenyőbe lisztet szórok és halványra pirítom, majd felengedem tejszínnel, beízesítem, teszek hozzá még színes borsot, sót, a fele whiskyt, rottyantom eggyet és kész. (a másik fele whisky a szakácsé)
Hercegnő burgonya: a hajábanfőtt burgonyát áttöröm, hozzáadom a tojások sárgáját, fehérborsot, sózom, ha kívánja a sűrűség miatt adok hozzá egy csipet vajat, és habosra keverem. Betöltöm egy habzsákba és szép kis formákat készítek belőle, majd a grillezős sütőben aranysárgára pirítom. Nem csak csodálatos látvány a tálon, de a vendégek szerint öt pontos.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!