Recept: Vadlazacfilé bourbonos színesbors mártásban, hercegnő burgonyával

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Vadlazacfilé bourbonos színesbors mártásban, hercegnő burgonyával                                                                  

 4 szelet  vadlazacfilé                                                                                                              1 cs durvára őrölt színebors                                                                                                        ½ l tejszín                                                                                                                                                                1dl whisky ha lehet bourbon                                                                                                   tökmag olaj,                                                                                             tengerisó,liszt,                                                                                                   Hercegnőburgonyához:                                                                                                    10dkg  burgonya                                                                                                                      2 tojás sárgája                                                                                                                                                      só, vaj, só

Elkészítés:A hal egyik felét színes borssal, kevés sóval beszórjuk,hagyuk pihenni, kb. fél órát. Teflon edényben tökmagolajat forrósítok és a halat sütöm benne a borsos felével felfelé kezdve. Amikor már pirosra sült megfordítom és a másik felét is hirtelen nagy hőn pirosra sütöm, vigyázva, hogy ki ne száradjon. Kivéve a halat, a serpenyőbe lisztet szórok és halványra pirítom, majd felengedem tejszínnel, beízesítem, teszek hozzá még színes borsot, sót, a fele whiskyt, rottyantom eggyet és kész. (a másik fele whisky a szakácsé)

Hercegnő burgonya: a hajábanfőtt burgonyát áttöröm, hozzáadom a tojások sárgáját, fehérborsot, sózom, ha kívánja a sűrűség miatt adok hozzá egy csipet vajat, és habosra keverem. Betöltöm egy habzsákba és szép kis formákat készítek belőle, majd a grillezős sütőben aranysárgára pirítom. Nem csak csodálatos látvány a tálon, de a vendégek szerint öt pontos.

Címkék: tengeri halak

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu