Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ha már ősz, akkor a gombát se felejtsük le a palettáról! Itt egy ízbomba, Villányi gombaleves formájában!
A felforrósított vajon megpároljuk a karikára vágott leveszöldséget és a felkockázott zellergumót, közben sózzuk, borsozzuk, valamint hozzáadjuk a csokor kakukkfüvet. Ezután rászórjuk a zöldborsót és a szegfűgombát, valamint a szeletekbe vágott vargányát és felöntjük annyi vízzel, ami jól ellepi és mérsékelt lángon tovább főzzük. Amíg az összetevők megpuhulnak, elkészítjük a gombás-diós grízgaluskát az alábbi módon: A megpucolt dióbeleket száraz serpenyőben kissé megpirítjuk, majd késsel jól összeaprítjuk. A tojásokat az olajjal, sóval, borssal, zúzott fokhagymával és petrezselyemmel jól felverjük, majd sorrendben a lisztet, grízt, gombaport és aprított dióbelet hozzákeverjük. Ha a zöldségek megpuhultak, vizezett kanállal szaggassuk levesünkbe a galuskát, majd he ezek feljöttek, szórjuk meg az egészet aprított zöldhagymával.
Borajánló: Ehhez az autentikus villányi gombaleveshez, egy jóféle helyi olaszrizlinget ajánlok, mint amilyen például az Agancsos Pincészeté.
Forrás: boresvad.hu
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Diós gombafasírt