Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ezzel a címmel a NoSalty-ról (Auringonkukka) elmentettem egy receptet és egy kicsit módosítottam rajta. Köszönet a receptért.
1-1.5 kg. ujjnyira felszeletelt karaj (én hosszúkarajt használtam)
5-6 db. alma
4-5 db. fokhagyma
kb. 20 dkg. szeletelt sajt
Húsvarázs, de ha valaki nem szereti használhat akár grill fűszert is
só
őrölt bors
kb. 1 kg. burgonya
3-4 db. sárgarépa
olaj
Ízvarázs v. ha nem szeretjük só
A Húsvarázzsal vagy kedvelt fűszerünkkel megszórjuk a húst és rövid ideig állni hagyjuk. Sózzuk is ha nem sós fűszert használunk.
Megpucoljuk az almát, a burgonyát és a sárgarépát , majd karikára illetve vékony cikkekre vágjuk őket. A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
A fokhagymát vékonyra szeleteljük.
Egy gyümölcskenyér formát kibélelünk alufóliával, de maradjon bőven , hogy becsomagolhassuk a husit.
Elkezdjük állítva berakosgatni a hússzeleteket: hús-fokhagyma-sajt-alma-hússzelet- és így amíg van husink. Nekem pont tele lett a formám. Még egy alufólia darabbal jól betakarjuk a husit és betesszük egy tepsi közepére.
A felszeletelt burgonyát és répát egy tálba tesszük és kedvünkre fűszerezzük. Meglocsoljuk egy kis olajjal és a husi köré tesszük. Ha maradt alma azt is rátesszük. Az egész tepsit beborítjuk alufóliával és betesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe. Nekem 90 perc kellett a fólia alatti sütéshez.
Amikor az idő letelt kivettem a tepsit és megszabadítottam az alufóliától. A husiról is ügyesen levettem és kicsit visszatettem pirulni, de tényleg csak kicsit, hogy ne száradjon ki.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!