Recept: Almás-fokhagymás karaj (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25022 fő
  • Képek - 8656 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25022 fő
  • Képek - 8656 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25022 fő
  • Képek - 8656 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25022 fő
  • Képek - 8656 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Almás-fokhagymás karaj

Ezzel a címmel a NoSalty-ról (Auringonkukka) elmentettem egy receptet és egy kicsit módosítottam rajta. Köszönet a receptért.
1-1.5 kg. ujjnyira felszeletelt karaj (én hosszúkarajt használtam)
5-6 db. alma
4-5 db. fokhagyma
kb. 20 dkg. szeletelt sajt
Húsvarázs, de ha valaki nem szereti használhat akár grill fűszert is

őrölt bors
kb. 1 kg. burgonya
3-4 db. sárgarépa
olaj
Ízvarázs v. ha nem szeretjük só
A Húsvarázzsal vagy kedvelt fűszerünkkel megszórjuk a húst és rövid ideig állni hagyjuk. Sózzuk is ha nem sós fűszert használunk.
Megpucoljuk az almát, a burgonyát és a sárgarépát , majd karikára illetve vékony cikkekre vágjuk őket. A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
A fokhagymát vékonyra szeleteljük.
Egy gyümölcskenyér formát kibélelünk alufóliával, de maradjon bőven , hogy becsomagolhassuk a husit.
Elkezdjük állítva berakosgatni a hússzeleteket: hús-fokhagyma-sajt-alma-hússzelet- és így amíg van husink. Nekem pont tele lett a formám. Még egy alufólia darabbal jól betakarjuk a husit és betesszük egy tepsi közepére.
A felszeletelt burgonyát és répát egy tálba tesszük és kedvünkre fűszerezzük. Meglocsoljuk egy kis olajjal és a husi köré tesszük. Ha maradt alma azt is rátesszük. Az egész tepsit beborítjuk alufóliával és betesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe. Nekem 90 perc kellett a fólia alatti sütéshez.
Amikor az idő letelt kivettem a tepsit és megszabadítottam az alufóliától. A husiról is ügyesen levettem és kicsit visszatettem pirulni, de tényleg csak kicsit, hogy ne száradjon ki.

Látta 1073 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Vass Lászlóné üzente 1 éve

Nagyon finom menü.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Gál Beatrix 5 napja új blogbejegyzést írt: A fokhagyma tartósítása

DUKAI IBOLYA írta 1 hete a(z) A fokhagyma tartósítása blogbejegyzéshez:

Szuper jó ötlet mind kettő. Köszönöm

Vass Lászlóné 2 hete új képet töltött fel:

Hullamos_kremes_2079044_4001_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Kaprostejfolos_cukkini_fozelek_2078247_7277_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu