Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
6 db egész csirkecomb vagy egy darabolt csirke
30 dkg zöldborsó
2 nagyobb sárgarépa
1 db vöröshagyma
ételízesíto
só, bors
liszt
3 dkg Ráma margarin
3 ek liszt
3 dl tej
10-15 dkg reszelt sajt
A csirkecombokat kettévágom, sózom, borssal kevert lisztbe mártom, kevés olajban elosütöm, és egy olajozott tepsibe rakom.
Az apróra vágott hagymát a serpenyoben maradt olajon megfuttatom, hozzáadom a felkockázott sárgarépát és a zöldborsót, ételízesítovel sózom és egy kis vizet öntve alá összeforralom. Ezzel leöntöm a csirkét úgy, hogy a zöldség kitöltse a csirkék közét. Alufóliával lezárom az edényt (ha jénaiban készítem, a tetejét ráteszem) és 220 °C-os sütoben kb. fél órát sütöm.
Közben egyszer megnézem, mert ha túl sok lenne a leve, akkor fólia nélkül sütöm tovább, hogy részben elpárologhasson,de azért szaftos legyen.
Közben elkészítem a besamelt. A vajat felolvasztom, megfuttatom benne a lisztet, de nem pirítom meg és felöntöm a tejjel. Egy habverovel kevergetve simára és surure fozöm a reszelt sajt nagyobb felével Egypt. Ezekiel a mártással bevonom a már megsült csirkék tetejét, szórok rá még egy kis reszelt sajtot és visszateszem a sütobe egy rövid idore.
Adhatunk mellé burgonya vagy rizsköretet is, de a vele sült zöldség is elég.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!