Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24878 fő
  • Képek - 8422 db
  • Videók - 163 db
  • Blogbejegyzések - 837 db
  • Fórumtémák - 69 db
  • Linkek - 374 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24878 fő
  • Képek - 8422 db
  • Videók - 163 db
  • Blogbejegyzések - 837 db
  • Fórumtémák - 69 db
  • Linkek - 374 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24878 fő
  • Képek - 8422 db
  • Videók - 163 db
  • Blogbejegyzések - 837 db
  • Fórumtémák - 69 db
  • Linkek - 374 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24878 fő
  • Képek - 8422 db
  • Videók - 163 db
  • Blogbejegyzések - 837 db
  • Fórumtémák - 69 db
  • Linkek - 374 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Husveti sutik

VENDEGVARO: 25 dkg liszt,5 dkg cukor, 5 dkg zsir,1 dkg kakao,1 tojas,1k.kanal szalakale-ezekbol ket lapot sutunk a tepsi hatan.Piskotat keszitunk 3 tojasbol
Krem:25 dkg vajat habosra kavarunk 20 dkg cukorral ezt ossze keverjuk a 4 dcl tejbol es 5 kanal lisztbol keszitett peppel
Osszeallitas:barna lap+krem+piskota+krem+ barna lap
EPER PUDINGOS SZELET
25 dkg liszt,8 dkg zsir,6 dkg cukor,4 e.kanal tej,1 tojas,1 k.kanal szalakale-ezekbol 3 lapot sutunk a tepsi hatan
Krem: 2 eper izu pudingot 0.5 l tejben surure fozunk , amig hul 20 dkg vajat habosra kavarunk 15 dkg cukorral majd a kihult pudinghoz adjuk aprankent es ezzel toltjuk be a lapokat.A tetejere pocukor vagy csokimaz mehet.
BARACK
25 dkg margarint, 25 dkg cukrot, 2 -3 tojassargat, 2 dcl tejet,3 kanal lisztet es 1 k.kanal szodaport habosra kavarunk majd annyi lisztet adunk hozza, hogy jol gyurhato tesztat kapjunk(kb.60 dkg)
Ebbol a masszabol dio nagysagu gombocokat formalunk es szep rozsaszinure sutjuk
Miutan megsult, mindegyiknek a kozepet kessel kikaparjuk.
A barackokbol kikapart morzsat osszekeverjuk 3 kanal lekvarral, 3 kanal tejjel 1 k kakaoval es 6 dkg vajjal-ezzel megtoltjuk a barackokat, kettot-kettot osszeragasztunk, etelfestekbe(piros es narancssarga)martjuk majd kristalycukorban megforgatjuk
ZSERBO
15 dkg liszt,15 dk margarin,2 k langyos zsir,2 k tejfol,2 tojas,1 dkg eleszto(felfuttatva keves tejben), keves citrom hej-4 cipot csinalunk
Toltelek:
25 dkg daralt dio, 25 dkg cukorral osszekavarva
A cipokbol vekony lapot gyurunk es retegezzuk a tepsibe:
elso lap, ezt megkenjuk barack lekvarral , megszorjuk a dioval -rahelyezzuk a kovetkezo lapot, levar +dio, kovetkezo lap, levar+dio,az utolso lapal jol "betakarjuk "a tesztat, villaval meszurkaljuk es 1 orat pihentetjuk, szep rozsaszinure sutjuk az elomelegitett sutoben
A tetejere csokimaz jon-en haztartasi csokit olvasztottam fel goz folott keves olajjal
BEJGLI
1 kg liszt, 10 dkg zsir,10 dkg cukor,1 tojas,2.5 dkg eleszto es annyi tej amennyit felvesz-ebbol 4 rud lesz

Látta 3506 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Vig Orsolya írta 23 órája a(z) Rendőr autó torta képhez:

Rendor_auto_torta_1844524_9336_s

Szia Erika! Elkérhetem a krémnek a recijét? Köszönöm: ...

keresztúriné marika 1 napja új képet töltött fel:

Sutotokos_rakott_nyokki-001_1896746_2970_s

keresztúriné marika 1 napja új képet töltött fel:

Sutotokos_nyokki_tormas_almamartassal_1896741_9202_s

Csizmazia Gábor 2 napja új blogbejegyzést írt: Amit nem tudtál az olívaolajról

Juhász Elvira írta 1 hete a(z) KELT ALMÁS PITE képhez:

Kelt_almas_pite_701504_84998_s

Nagyon guszta, ezt kipróbálom,köszi.

Hajdu Palné írta 1 hete a(z) Kicsi a fürj, de finom blogbejegyzéshez:

Nagyon tetszett a cikk! Ezeket a kis madarakat télen fűtött...

Északi Andrásné írta 2 hete a(z) Kisebb emeletes torta képhez:

Kisebb_emeletes_torta_1888606_9550_s

Nagyon szép!

Csontos Gábor 2 hete új blogbejegyzést írt: Kicsi a fürj, de finom

Milcsovics Enikő 3 hete új blogbejegyzést írt: Csicseriborsós rukkolás curry

Csizmazia Gábor 3 hete új blogbejegyzést írt: Mikulásos pizza az új kedvenc

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu