Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta:10 tojásból kakaós piskóta.A krém:Párizsi krém.A töltelék + még rumos meggy.A kakaós piskótát három lapra vágjuk,mindegyik lapot megkenjük párizsi krémmel:2dl tejszín,20dkg cukor,25 dkg vaj,10 dkg kakaópor.A tejszínt a cukorral felfőzzük kb 4-5 percig forraljuk,beletesszük a vajat,ezzel is főzzük 4-5 percig.Levesszük a tűzről és beleszitáljuk a kakaópor,csomómentesre elkeverjük és egy éjszakán át hűtjük.Felhasználás előtt géppel még jól kikeverjük.Amikor megtöltöttük a piskótát a krémbe jó sok,előzőleg rumba áztatott meggyet teszünk.Én a meggy levéből még pudingot főztem olyan módon,hogy egy csomag vaníliás pudingport elkevertem 6 dkg cukorral,3 dl meggylével és megfőztem.Ezzel a rumos meggypudinggal megkentem előtte a piskótát majd erre kentem a Párizsi krémet,bele a meggy,megint piskóta és így tovább...A krémből hagytam a torta vékony bevonására,Mindenképpen valamivel meg kell kenni a piskótát mielőtt bevonjuk a fondanttal.Lehet torta bevonóból is bevonatot tenni rá,vagy egyszerű főzött krémmel is bevonható.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!