Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Leveshez:
• Zöldboró
• vaj
• Póréhagyma
• Sárgarépa
• Petrezselyem gyökér
• Zellergumó
• Petrezselyemzöld
• Só, őrölt fehérbors, valami leveskocka
Gombóchoz:
• 20 dkg tehéntúró
• 2 kanál búzadara
• 1 tojás
• 1 evőkanál finomra vágott snidling
• Só, őrölt fehérbors
A hozzávalókat megtisztítjuk, megmossuk és felkockázzuk, szeleteljük, ahogy tetszik. Felforrósított vajon megfuttatjuk a zöldségeket, rádobjuk a fél karikákra vágott póréhagymát, felengedjük vízzel. Beletesszük a borsót, fűszerezzük, és készre főzzük. (Én először feltettem főni egy adag csirke zúzát, és külön edényben futtattam meg a zöldségeket a vajon és amikor már nem sok híja volt a zúzának, akkor adtam hozzá a zöldségeket.)
A gombóchoz valókat összekeverjük, legalább fél óráig pihentetjük, végül sós vízben kifőzzük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!