Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kivül-belül tökmagos cipó
Saját
Elkészítési idő: 2 óra
Hozzávalók:
70 dkg rozsos kenyérliszt
2.5 dl langyos víz
1 cs.ek só
1 kis joghurt
2 ek oliva olaj
1 csg szárított élesztő
1 tk házi kenyér fűszer
1 marék hántolt tökmag /durvára vágva/
tetejére 1 marék tökmag
Elkészítés:
A lisztet az élesztővel, sóval, fűszerrel és tökmaggal elkeverjük. Közepében mélyedést csinálunk és a vizet, olajat, joghurtot hozzáadjuk, majd géppel bedagasztjuk. /Max.-on 6-8 perc/
A kelesztő tálat olajjal kikenjük és a cipóvá formált tésztát belerakjuk és letakarjuk.
Kb. 1 óra még duplájára kel. 1-2 percig "dögönyözzük", majd a sütőpapírral bélelt formába tesszük, ott tovább kelesztjük. A tetejét megszórjuk a tökmaggal.
l80 C-ra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük.
Én a sütő aljára kis edénykében vizet szoktam tenni, így szebb lesz a kenyér.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!