Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kaszinó-tojás
Saját
Elkészítési idő: 1,5 óra
Hozzávalók:
Mennyiséget nem irok, mert nagyon sokat készitettem
főtt tojás
hagyma, fokhagyma
sonka
tejföl
só
bors
kakukkfű
vaj
francia saláta
majonéz
tejföl
só
kis cukor
bors
saláta
besamel - tej, vaj,liszt,só,bors
zselatin
húsleves - lehet kockából is
paprika, paradicsom, uborka
kolbász vagy sonka
Elkészítés:
A tojások megfőzzük, hideg vízbe tesszük, majd megtisztítjuk. Félbevágjuk hosszában és a sárgáját tálba tesszük. Fűszerezzük, adunk hozzá vajat, darált sonkát, kevés tejfölt, petrezselymet majd villával jól eldolgozzuk. Visszatöltjük a fehérjébe.
A francia salátát megfőzzük, ill. pároljuk, lecsepegtetjük és hűtjük. A majonézt a tejföllel elkeverjük, sózzuk borsozzuk és a salátával elkeverjük.
A fejes salátát lemossuk, szárítjuk és leveleire
szedjük.
Elkészítjük a besamelt, hagyjuk hűlni.
Kockából a levest elkészítjük, hűtjük. A zselatinnal elkeverjük és visszatesszük, lassú tűzön megmelegítjük - addig még a zselatin feloldódik. A már langyos levest elkeverjük a besamellel. Mikor kicsit sűrűsödni kezd, akkor a tojásokat a töltelékkel lefelé tálcára helyezzük és rákanalazzuk a bevonót.
Hagyjuk megkötni, majd a felesleges részeket körben levágjuk.
A saláta leveleket kis peremes tálba helyezzük, a francia salátát rárakjuk és a tojásokat szépen elhelyezzük rajta. Díszítjük a zöldségekkel és petrezselyemmel.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!