Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nem szoktam tortákat készíteni, de most ovis a kicsi lány, el kell kezdeni valahol, oda vittem az első produktumot:) Sima joghurtos torta hagyományos piskóta tésztával. Három részre vágva, bele a töltelék, ami két nagy doboz eper joghurtból, két zacsi tejszínpótló porból és a hozzá való tejből, valamit 3 fixáló porból állt, némi eperkonzervvel megfűszerezve. A habot keményre vertem a fixálóval, a pudingot összekevertem ugyancsak fixálóval, és összekevertem őket mixerrel, abba még egy fixálót tettem a biztonság kedvéért (de szerintem ez már a túlzott óvatosság volt, nem lett volna rá szükség), még némi porcukor, aztán ennyi. Megkentem a lapot, rádobáltam az epret, rá a másik lap, utána ugyanez a művelet, majd mivel maradt még krém, az került a torta tetejére is. Körbe sima keményre vert tejszínhab, meg a tetejére is. Plusz némi kis gyerekeknek való színes dekoráció!
Tanultam ebből a tortából. Legközelebb szebb lesz a díszítés, mert bénáztam most az oldalával rendesen. Egy hét múlva újat alkotok. Remélem, szebb lesz:)
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!