Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nekem nagy a formám a leírás 1 tortára van megadva.
9 tojásból sütött piskóta,3 lapra vágva
krém:2 tojás
10 dkg cukor
1cs csokis puding
3dl tej
3dl tejszin(hulala v. meggle)+4dl a díszítéshez
1cs. gesztenye massza
20dkg aszalt szilva
1 rum aroma
A pudingport cukrot a tojás sárgáját kevés tejjel simára keverem majd a forrásban lévő tejhez rakom.addig főzöm míg sűrű nem lesz.A tojás fehérjét felverem és melegen a pudingos krémbe keverem. Majd kihűtöm.
A gesztenyemasszát villával össze nyomkodom,ráöntöm a tejszínt és jól kikeverem akkor jó ha sima és krémes,de nem lágy.Hozzá rakom az aromát és a pudingos krémmel jól kidolgozom.Feldarabolom az aszalt szilvát.Megkenem az alsó lapot és rárakom az aszalt szilva felét befedem a 2.lappal,megismétlem az előzőeket majd ráteszem a 3. lapot.
4dl tejszínt felverek ezzel díszítem .
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!