Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
60deka liszt
1sütőpor
1mk szalakálé
20deka zsír
15deka porcukor
2tojás sárgája
2evő kanál tejföl
A vanéliás krémhez
2tojás sárgája
fél liter tej
15deka cukor
2csg vaníliás puding
25deka margarin
Az alma töltelékhez
1kiló reszelt alma
10deka cukor
fahéj
2kanál vaj
A tetejére a2tojás fehérje gőz felett 10deka cukorral 1citrom levével kemény habbá verni.A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 3lapot sütök belőle.A pudingot felfőzöm és a habos margarint hozzákeverem.Az almát a vajjal fahéjjal a cukorral felteszem a gázra és addig párolom amíg a levét el nem főtte.Összeálítás
Az alsó lapot kicsit megkenem lekvárral és ráteszem a kihűlt almát.A második lapot is ráteszem és a pudingos krémet rákenem.A harmadik lapot is vékonyan meglekvározom.,és a gőz felett felvert habot rásimítom.Marcipán kis almákat tetem rá.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!