Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a piskótához
15deka margarin
8deka porcukor
8tojás sárgája
15deka 65-70% étcsoki amit olvasztani kell
8tojás fehérje
10deka kristáj cukor
20deka liszt
A bevonóhoz
fél deci víz
10deka porcukor
15deka 65% csokoládé
5deka margarin
A tőltelékhez
25deka forró barack lekvár
A margarint a porcukorral, alaposan kikeverjük,egyenként hozzáadjuk a tojás sárgáját.Ha a tojásokat felvette a margarin,folyamatos keverés mellett belecsorgatjuk a felolvasztott csokoládét.A tojások fehérjét keményre verem és óvatosan a masszához keverem.Lassan hozzáadom a lisztet.180fokon 50-60percig sütöm.A bevonó massza készítése
Egy edénybe a vizet a cukrot5ml ecetet állandó keverés mellett felforraljuk.Levesszük a tűzről és a csokoládét belekeverjük.Ha el olvadt hozzákeverjük a margarint.A kisült tésztát ketté vágjuk megkenjük forró lekvárral . Kívülről is egy kicsit megkenem és ráöntöm a csoki mázt.Ostya darabokat tördeltem a tetejére, és az oldalára is ragasztottam.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!