Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Már most gondoljunk a télre!
Akinek nincs a saját kertjében paprikaültetvény, ő is már viszonylag olcsón hozzájuthat a piacon ehhez a finom zöldséghez.
A télire szánt eltevéshez (is) a vataghúsú, érett, esetleg kissé pirosodó (jó ízt ad neki) paprikák a jók. Megmondom őszintén, én ennél a kóstolásos módszert választottam a felöntő levet illetően.
Az üvegekbe rakott, előkészített paprikákra tiszta vizet öntöttem, ezzel mintegy megmérve a folyadék mennyiséget, majd visszaöntöttem egy fazékba. Ebbe a vízbe kevertem bele kb. 2 dl. 10 %-os ecetet, sót, cukrot és felforraltam. A lehűtött levet megkóstoltam. Természetesen még kellett bele mindenből, hiszen gyakorlati tapasztalatom is azt mutatta, hogy állás után majd a paprika is vesz el a fűszerezés intenzitásából. Ezt követően a hideg lébe fél mokkás kanál kénport is belekevertem, majd ráöntöttem az üvegbe sorakozó paprikákra. Egy éjszakát lazán letakarva, lekötetlenül hagytam állni, hogy az esetlegesen magába szívó levet másnap pótolni tudjam. Késhegynyi szalicylt tettem a felöntött üvegek tetejére, majd dupla celofánnal lekötöttem és a kamra polcára raktam őket.
(Ez egy 2 literes és egy 8 dl-es üveg)
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!