Recept: Szív torta drapp-barna díszítéssel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25052 fő
  • Képek - 8746 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Szív torta drapp-barna díszítéssel

házi sütemények

Látta 1967 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Máté Mária üzente 12 éve

Gyönyörűek a tortáid!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

gyönyörű!

Válasz

Orban Rozalia üzente 12 éve

Minden tortám és krém receptjét megtaláljátok itt http://orozi.try.hu/ a Torták 2-nél.

Válasz

Orban Rozalia üzente 12 éve

Ennél a tortánál fogpiszkálóval rögzítettem a virágokat de a csokroknál virágdrótot használok.
Nem tudom melyik csipkedíszre gondolsz,royal icingből vagy fondantból szoktam készíteni.

Válasz

Józsa Valéria üzente 12 éve

Csodálatos ez a torta!! Gratulálok!

Meg lehet kapni a receptet????

Válasz

suta gáborné üzente 12 éve

Szia!gyönyörűek a munkáid,elárulnád a virágok szára miből készülnek,és a csipkedísz ?köszi:)

Válasz

koncz ili üzente 12 éve

A receptet én is köszönöm

Válasz

Tramita Rita üzente 12 éve

Rozikám nagyon szépen köszönöm! :)

Válasz

Orban Rozalia üzente 12 éve

Rita!

Itt van a recept,én ilyen egyszerűen csinálom,ebből csinálok minden figurát díszt ezzel vonom be a tortákat.

Mézes fondant

6 kanál víz ( 70 ml),

1 kanál zselatin ( 10 g),

1 kanál vaj,

2 kanál méz,

porcukor amennyit felvesz,én 75 dkg porcukrot teszek egy adaghoz.


A zselatint a vízben beáztatjuk, majd vízgőz felett felmelegítjük, hozzátesszük a vajat és a mézet és könnyedén összekavarjuk,amíg az egész szépen összeolvad,nem szabad felforrósítani.

A konyharobot táljába beleszitálom a porcukrot,rácsepegtetek egy fiola rum aromát(lehet mást is mandula vagy kinek milyen tetszik)a közepébe beleöntöm a zselatinos masszát és összedolgoztatom.Enyhén porcukorral meghintett deszkára teszem,átgyúrom és najlon zacsiba teszem hogy ne kapjon levegőt.Kamrában tárolom,nem teszem hűtőbe mert nagyon megkeményedik.Használatkor vajas kézzel jól átgyúrom.

Válasz

Tramita Rita üzente 12 éve

Rozi!
Engem érdekel a fondant receptje, elkészítése! Légyszi írd le!
Köszi!
Rita

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu